Panasonic ET-SFR330 Beamer Luchtfilter (Smoke Cut)

Houd uw beamer in topvorm met een nieuw luchtfilter

Dit is een nieuw vervangend beamerluchtfilter geschikt voor Panasonic-beamers (klik hier voor geschikte modellen), onderdeelnummer(s) van de fabrikant ET-SFR330.

Een schoon luchtfilter heeft een positieve invloed op de levensduur van de lamp en beschermt de interne werkende delen van de beamer tegen vuil, stof en andere verontreinigingen. Fabrikanten van beamers raden ten zeerste aan om uw beamerfilter te vervangen wanneer u uw beamerlamp vervangt.

Het "smoke cut"-filter wordt gebruikt om de levensduur van de projector te verlengen door deze te beschermen tijdens evenementen met speciale rook-, mist- of waaseffecten. Het rookfilter is eenvoudig en snel te vervangen door eindgebruikers.

€84,95 €70,21

Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat uw beamer optimaal blijft werken. Een schoon luchtfilter zorgt ervoor dat er zich geen stof ophoopt in uw beamer. Als het luchtfilter versleten is, moet u het zo snel mogelijk vervangen om voortijdige lampstoringen of andere problemen te voorkomen.

Dit Panasonic ET-SFR330 luchtfilter werkt met deze beamer modellen. Staat uw model er niet tussen, neem dan eerst contact met ons op voordat u uw bestelling plaatst.

Specificaties
Meer informatie
MerkPanasonic
Aant. St. in Verpakking1
Fabrikant Artikelcode(s)ET-SFR330
Garantieniet van toepassing
EAN Code0793574682788