Bestellen

Hoe plaatst u een bestelling?

Bestellen is bij ons gemakkelijk, snel en veilig. Zoek het product dat u wilt bestellen op via de productcategorieën of via de zoekfunctie en voeg het te bestellen product toe aan uw digitale winkelmandje door middel van de bestelknop. U kunt nu verder winkelen of verder gaan met de bestelling.

Wanneer u verder gaat met bestellen heeft u de optie om in te loggen met een account zodat het factuur- en afleveradres direct worden ingevuld. Heeft u nog geen account? Vul dan de gevraagde gegevens in zoals uw contact- en adresgegevens.

Controleer de ingevulde gegevens en selecteer één van de getoond betaalmethoden. U heeft nog een optie om een opmerking bij uw bestelling te plaatsen. Wij houden tijdens de verwerking van uw bestelling zoveel mogelijk rekening met uw wensen.

Vink het selectievakje aan zodat u akkoord gaat met onze algemene voorwaarden en controleer nogmaals alle ingevulde gegevens. Indien akkoord dan plaatst u de bestelling en kunt u vervolgens uw bestelling afrekenen.

Bestelling plaatsen

Wanneer u een bestelling plaatst bij ons dan wordt er automatisch een account voor u aangemaakt. Dit account is gekoppeld aan het door u ingevulde e-mailadres en het wachtwoord wordt u per e-mail toegestuurd. U kunt dit account in het vervolg gebruiken bij het plaatsen van nieuwe bestellingen.

Orderbevestiging

Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u van ons een bevestiging per e-mail. Hierin vindt u de details van uw bestelling. Mocht u onverhoopt een vergissing hebben gemaakt of wilt u uw bestelling aanpassen, laat het ons z.s.m. weten per telefoon via 030 656 9602. Indien uw bestelling reeds verwerkt en verstuurd is, zijn wijzigingen niet meer mogelijk!

Bestelling annuleren

Als u een bestelling wenst te annuleren, is dit alleen mogelijk als deze nog niet verwerkt en verstuurd is. Geef uw annulering zo spoedig mogelijk telefonisch aan ons door via 030 656 9602. Indien de bestelling reeds verwerkt en verstuurd is, is annuleren van de bestelling niet meer mogelijk. U kunt dan uw bestelling na ontvangst aan ons retour sturen. Hieraan zijn echter wel kosten verbonden, zie onze retourprocedure.

Buitenlandse klanten

Ons bedrijf is gevestigd in Nederland en wij moeten wettelijk 21% btw heffen op alle bestellingen tenzij u als een bedrijf besteld wat gevestigd is in een EU land en beschikt over een geldig btw-nummer. U kunt dit btw-nummer tijdens het bestelproces invullen dit nummer zal dan automatisch worden gecontroleerd. Wanneer het btw-nummer is goedgekeurd dan wordt de bestelling direct btw-vrij gemaakt. Wanneer u na het invullen van uw btw-nummer nog steeds het btw-bedrag ziet staan bij uw bestelling neem dan contact met ons op voordat u uw bestelling afrond. Het zou kunnen dat de online database voor de btw-verificatie een probleem heeft en in dat geval kunnen wij uw btw-nummer handmatig goedkeuren en de bestelling btw-vrij maken. Alle klanten van buiten de EU zijn automatisch vrij van btw. U kunt uw factuurland invullen tijdens het bestelproces en wanneer u een bestelling doet vanuit een niet EU land dan zal de btw automatisch komen te vervallen.

Onze beoordelingen

Wij verzamelen reviews via Trusted Shops, zie Trusted Shops Plus.Parts.

Trusted Shops voert een actief controle beleid wat betreft de echtheid van de beoordelingen: er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde beoordelingen uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht. Alle informatie over onze verificatiemaatregelen vindt u hier.